Vår äppelodling är en vacker syn både när det blommar och under skörden. För mindre sällskap arrangerar vi gruppbesök (endast förbeställningar) med möjlighet till catering från Sturkö Rökeri. Du kan lyssna  på skön musik och pröva på Qi-gong. Boka tid när äppelträden blommar som vackrast i maj och juni eller under skörden.
Man kan också delta i en matvandring då vi besöker några av öns mathanverkare.Läs mer 

 


 

.

 

 


I juni skördas de första bären. Både tidiga och sena sorter gör att det finns nyskördade jordgubbar och hallon hela säsongen.
På sensommaren ha vi även björnbär.


Nu är det höst i paradiset! Äppelskörden pågår från slutet av augusti till långt fram på hösten. Vi har de gamla sorterna som t ex Ingrid Marie och Åkerö, och de lite nyare som Discovery, Aroma och Katja för att nämna några exempel. Efter skörd börjar vi tillaga och sälja våra smakrika produkter som finns till försäljning i vår gårds-butik samt på lokala marknader. Ni träffar oss bla "pau" Jämjö skördefest och på höstmarknaden hos Äggaboden i Gärestad.  
 
 
 


Nu går marken och träden till vila. I december startar julmarknaderna och vi ser fram emot Galleri Wachtmeisters julmarknad, Atlas julmarknad på Sturkö och Östra Blekinges Hembygds-förenings julmarknad i Jämjö.

 

Under december tar vi emot beställningar på fruktkorgar och presentförpackningar med mos, marmelader och chutney. Ring i god tid.